Voegwerk

Wanneer we het oude voegwerk hebben verwijderd, kunnen we de voegen vervangen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop we een gevel of pand opnieuw kunnen voegen. Elke manier geeft een andere uitstraling. Je wilt natuurlijk wel voor een manier kiezen die bij jouw pand past, en die je mooi vindt. We begrijpen dat niet iedereen zich een voorstelling kan maken van hoe het er uiteindelijk uit zal komen zien. Daarom kunnen we proefstukken voor je aanbrengen. Je krijgt dan een indruk welke uitstraling je pand krijgt als we de voegen vervangen. Natuurlijk adviseren we je hier ook graag over. Ben je een nieuwe woning of aanbouw aan het realiseren, óók dan kunnen het voegwerk voor je verzorgen.

 

Overige werkzaamheden aan de gevel

Je kunt bij J.Meulendijks Voegwerken voor meer werkzaamheden terecht dan alleen de voegen van je pand herstellen. Wij gaan ook aan de slag met andere werkzaamheden aan je woning of bedrijfspand, zowel om schade te herstellen als om het te voorkomen. Zo kun je op ons rekenen voor bijvoorbeeld:

 

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan telefonisch contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op 06-42527756. Stuurt je liever een e-mail? Dit kan door te e-mailen naar info@voegwerkenmeulendijks.nl.

 

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken