Gevelreiniging

Met gevelreiniging zorg je ervoor dat jouw gevel er als nieuw uitziet. Gevels krijgen dan ook heel wat te verduren. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op jouw gevel. Gelukkig zijn er verschillende reinigingsmethodes die ervoor zorgen dat de gevel blinkt als nooit tevoren.

Analyse: een correcte analyse is in dit geval cruciaal. Je moet weten om welk type vervuiling het gaat. Mos verwijder je op een andere manier dan bijvoorbeeld kalk. Ook verlangt elke ondergrond of type baksteen een andere behandeling. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je hierbij goed helpen. We komen dan ook graag langs om het geheel te beoordelen en een passende oplossing te bieden. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen om een afspraak te maken.

Belang van gevelreiniging

Het is indrukwekkend hoe een gevel opnieuw straalt wanneer je vuil en aanslag verwijdert. De gevel blinkt opnieuw en het oorspronkelijke karakter komt volledig tot zijn recht. Toch heeft gevelreiniging niet louter een esthetische functie. Wanneer de gevel zodanig aangetast is dat deze zijn vochtwerende functie verliest, krijgt vocht vrij spel op jouw binnenmuren. Door de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen, herstel je zijn vochtwerende functie. Tot slot creëert een grondige gevelreiniging een mooie meerwaarde voor jouw woning.

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken