Projecten

Om u een beeld te geven van de werkzaamheden die wij verrichten, tonen wij hieronder enkele foto’s van de door ons uitgevoerde projecten.

Hierboven ziet u het proces van een scheurherstel project bij een particuliere klant zoals wij deze toepassen, zonder verdere gevelrenovatie. Hier passen we de kleur van de voeg zo goed mogelijk aan het bestaande werk aan.

  

Ook voor het plaatsen, of vernieuwen van lood kunt u bij ons terecht. Wij maken ten alle tijde gebruik van de duurzame RVS voegklemmen, zodat het lood muurvast komt te zitten.
Heeft u liever dat we gebruik maken van een loodvervanger zoals Ubiflex, dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

 

Bovenstaand, gevelrenovatie vrijstaande woning te helmond, voorzien van een donkere boeren plint. Werkzaamheden bestaan uit uithakken oud voegwerk, reinigen door middel van hoge druk en het aanbrengen van een platvolle voeg.

 

Bovenstaande foto’s betreft een totale gevelrenovatie van een bungalow te Mierlo, verwijderen oud voegwerk, stralen, opnieuw voegen en impregneren. Zoals u kunt zien levert dit een fantastisch nieuw resultaat op.

 

 

Gevelrenovatie vrijstaande woning, afbeeldingen van oud naar nieuw. Ook hier hebben we het oude voegwerken en kapotte stenen verwijderd, gereinigd met hoge druk en opnieuw gevoegd waarbij we een donkere plint hebben aangebracht. De eigenaars van deze woning hebben deze kleuren gekozen aan de hand van een aantal monsters die we hebben aangebracht.

 

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken